ماجرای عجیب آهنگ «تنهاترین عاشق» که به نام فریدون فروغی دست‌به‌دست می‌شود! + فیلم چرا تکرار «پایتخت ۶» پخش نمی‌شود؟ روایت پردیس پورعابدینی از سکانس ملاقات شرعی با شهاب حسینی در «گناه فرشته» + فیلم برگزاری گردهمایی کارشناسان روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سراسر کشور در مشهد مقدس بازیگر فیلم سینمایی «اخراجی‌ها ۲»: روش تدریس تام‌کروز در «تاپ‌گان» متعلق به یک خلبان ایرانی است خانه انیمیشن UP در دنیای واقعی + فیلم و عکس معاون وزیر فرهنگ: سابقه ایران و عراق در حوزه فرهنگ و ارتباطات درخشان است درباره زنده یاد حسن حامد، نمایشنامه نویس و کارگردان فقید مشهدی| خاموشی در اوج درخشش کاش سریال بود! | درباره «مست عشق»، فیلم مهم حسن فتحی بازدید هیأت رسانه‌ای ایران از مؤسسه العلمین عراق + تصاویر ویژه‌برنامه «کوی محبت» در شب شهادت امام جعفر صادق (ع) + زمان پخش فیلم‌های سینمایی تلویزیون برای تعطیلات آخر هفته (۱۳، ۱۴ و ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) + زمان پخش و خلاصه داستان تعطیلی سینما‌های مشهد به مناسبت شهادت امام‌جعفر‌صادق‌(ع) ناگفته‌های پردیس پورعابدینی درباره «فرشته» ستاره‌بازی سهم اندک ادبیات معاصر در دانشگاه مسئله ساده انگاشتن امری به غایت پیچیده | دقایقی پای درددل‌های دانشجویان رشته زبان و ادبیات فارسی صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ استاندار نجف در دیدار با هیات رسانه ای ایران: جمهوری اسلامی در زمینه های مختلف پیشرفت دارد | روابط عراق با ایران استراتژیک است + تصاویر گزارشی از جلسه نقد و بررسی کتاب «کارنامه فیاض: مجموعه آثار دکتر علی اکبر فیاض»
سرخط خبرها

آکادمی علوم و هنرهای سینما رئیس خود را شناخت | ابقای تهیه‌کنندهٔ چینی‌تبار

  • کد خبر: ۱۷۷۲۸۶
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۷
آکادمی علوم و هنرهای سینما رئیس خود را شناخت | ابقای تهیه‌کنندهٔ چینی‌تبار
جَنِت یانگ، تهیه‌کنندهٔ مشهور آمریکایی، رئیس آکادمی علوم و هنرهای سینما ماند.

به گزارش شهرآرانیوز، هیئت حاکم آکادمی علوم و هنرهای سینما، بار دیگر، جَنِت یانگ را به ریاست این نهاد برگزید. بدین ترتیب، او که در دورهٔ ۲۰۲۲-۲۰۲۳ این سِمَت را داشت تا سال ۲۰۲۴ در این مقام خواهد ماند.

یانگ که در یک خانواده‌ٔ چینی مهاجر و در کویینز نیویورک به دنیا آمده است و به‌عنوان «مادرخواندهٔ آسیایی-آمریکایی‌های فن و هنر» شهرت دارد چهارمین زن و دومین رنگین‌پوستی است که توانسته است به رده‌های بالای آکادمی برسد.

پس از جنبش OscarsSoWhite# که در پی از اعلام نامزدهای اسکار ۸۸ (۲۰۱۶) و در اعتراض به تبعیض‌های نژادی و جنسیتی به‌راه افتاد، سه کُرسی برتر به آکادمی افزودند تا بر ملاحظهٔ تنوع نژادی و جنسیتی در امور نظارت کنند. در این بین، یکی از این کرسی‌ها به جنت یانگ رسید.

این تهیه‌کنندهٔ آمریکایی چینی‌تبار که از سال ۱۹۸۵ مشغول فعالیت در این حرفه است، تاکنون، در تهیه و تولید چندین فیلم بلند و کوتاه و سریال و انیمیشن مشارکت داشته و با کارگردان‌های بزرگی نظیر میلوش فورمن کار کرده است.

از جمله فیلم‌های یانگ می‌توان به باشگاه جوی لاک (۱۹۹۳) و مردم علیه لری فلینت (۱۹۹۶) و نجات‌دهنده (۱۹۹۸) اشاره کرد. او همچنین در ساخت فیلم‌ امپراتوری خورشید (۱۹۸۷)، اثر استیون اسپیلبرگ، و انیمیشن روی ماه (۲۰۲۰)، ساختهٔ گِلن کین، با این فیلم‌سازان همکاری داشته است.

این تهیه‌کننده، در مقام مدیر اجرایی تولید فیلم تلویزیونی کیفرخواست: محاکمهٔ مک‌مارتین (۱۹۹۵)، توانسته است جایزهٔ امی ساعات پربیننده را هم ببرد.

گفتنی است که سازمان آکادمی علوم و هنرهای سینما که انتخاب نامزدها و برندگان جایزهٔ اسکار را بر عهده دارد، از سال ۲۰۱۷ و با برگزاری مراسم اسکار ۸۹، در روند انتخاب نامزدها و برندگان بازنگری کرد، چنان‌که ماهرشالا علی، در همان سال، به‌عنوان نخستین بازیگر سیاه‌پوست مسلمان برندهٔ جایزه شد و در اسکار ۹۱ هم دوباره آن را به‌دست آورد. در آخرین دورهٔ جوایز اسکار نیز، تعدادی از جوایزْ نصیبِ هنرمندانی دیگر از اقلیت‌ها، مِن‌جمله از هند و مالزی، شد.

منابع: ورایتی و هالیوود ریپورتر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->